Je eigen brood leren bakken is zo tof.
Deze basic is voor de beginners onder ons die de knepen van het vak willen leren. In deze workshop zet je jouw eerste stappen in de wondere wereld van ambachtelijk brood bakken.
Workshop Highlights:
Uiteraard steek je de handen uit de mouwen en maken we samen 2 broden. Na deze workshop heeft brood bakken geen geheimen meer voor jou!
Meebrengen: goed humeur, kookschort en notitie materiaal. Binnen de week ontvang je van ons ook nog een stappenplan.
Zuurdesem is hipper dan ooit. Ook fan? Schrijf je dan snel in. De kennis uit de basic brood workshop kun je hier uitbreiden.
GEEN ervaring of feeling met brood bakken? Volg dan eerst onze basic brood workshop.
Workshop Highlights:
In deze desem workshop maken we 2 broden from scratch.
Je krijgt na afloop ook je eigen zuurdesem starter mee naar huis, zodat je meteen aan de slag kan, en 1kg bloem.
Meebrengen: goed humeur, kookschort en notitie materiaal. Binnen de week ontvang je van ons ook nog een stappenplan.
Ontdek de magie van Zuurdesem Pizza! Wat maakt het zo bijzonder?
Het geheim zit natuurlijk in het deeg. Het wordt gemaakt met natuurlijke gisten en fermentatie, waardoor het deeg een unieke smaak en textuur krijgt.
Resultaat? Luchtige korst met een heerlijke complexiteit, en een smaak die je niet kan weerstaan.
Workshop Highlights:
Samen zuurdesempizza’s maken? Plezier gegarandeerd.
Na afloop krijg je je eigen starterskit mee: desem, blikje San Marzano tomaat en 1kg typo 00 bloem.
Meebrengen: goed humeur, kookschort en notitie materiaal. Binnen de week ontvang je van ons ook nog een stappenplan.
Altijd al willen leren hoe je heerlijke, luchtige viennoiserie maakt met een ambachtelijke twist? Laagje per laagje leren we uiteindelijk croissants én pains au chocolat rollen.
Kom naar onze exclusieve workshop en ontdek het geheim van perfecte croissants & pains au chocolat, allemaal op basis van zuurdesem!
Workshop Highlights:
Natuurlijk ga je naar huis met je eigen versgebakken lekkernijen! Alsook je eigen zuurdesem starter, zodat je thuis meteen aan het werk kan vergezeld van 1kg bloem.
Liever een privé workshop met Bakker Rik? Ook dat is mogelijk.
Je kan kiezen uit deze 3:
BASIC BROOD
ZUURDESEMBROOD
ZUURDESEM PIZZA
Een ander voorstel? Vraag het ons.
Heb jij een groepje vrienden/vriendinnen/collega’s/familie die met jou de wondere wereld van bakken of zuurdesem willen ontdekken? Vanaf 6 personen is dit al mogelijk, maximum 9.
Date & time in samenspraak. Dit kan op een woensdag of donderdag vanaf 14u.
Onze zuurdesem pizza workshop komt ook op verplaatsing!
Verras je werknemers op een originele manier en laat ze een gezellige namiddag beleven. Bakker Rik komt jouw team begeleiden naar de beste Napolitaanse zuurdesempizza’s, en dit from scratch.
Een ander idee? We denken graag mee!
Workshop Highlights:
Dit kan al vanaf 15 personen. Vraag snel jouw offerte op.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen.
De baklijst voor April + Mei (is dezelfde) loopt tot woensdag 28/05 . Zaterdag 31/05 gesloten.
Je kan bestellen voor zaterdag tot woensdag nacht. Je kan bestellen voor woensdag tot maandag nacht.
!!! Wij snijden ons zuurdesembrood niet !!!